Followers!

Saturday, December 29, 2012

Hip... Hip... Hoorey!

Untuk kali pertamanya ak menang Segmen.  Excited giler!

Thx to Nurul Atiqah.

Dan Review mengenai blog ak... jeng... jeng... jeng...



Yang ak tandakan  merah tu sebab ak TERHARU gile dengan sikap ambil berat Cik Nurul Atiqah kita.

Ak bz dan jarang sangat berblogging sblom ni, baru-baru ni aktif sikit.

Jadi memang diperakui nak buat rombakan pada blog ni.

Kalau ada pape ak nak tanya tanpa segan silunya akan ku FB pada Cik Nurul Atiqah. =)

Thx ya! =))


Note : Bila buka blog ada pula ayat kat cBox "salam, singgah n follow sini ! tahniah menang segmen ... " oleh Aisyah Najihah [Pmenang pertama untuk segmen ni]. 
Terkezut + happy = jiwa kacau... hehehehe =)

2 comments:

  1. salam, eh awk , thnx tag sy dlm entry awk !
    salam perkenalan ye,
    and thnx jugak sudi lawat my blog :D

    ReplyDelete
  2. salam kenal..tahniah...saya pon menang tapi tempat ke-4 je..hehe

    ReplyDelete