Followers!

Tuesday, June 16, 2015

Reading is a worth thing. 66#



Ingat masa lalu

Assalammualaikum dan selamat pagi semua...

Memang dah lama tak update blog ni...

Sori la ingatkan dapat spent time untuk update however memang tak cukup waktu...

Masa sentiasa mencemburui kita... Dan sebab tu lah masa disama kan dengan emas... :-)

Pagi ni tengah dok fikir nak update pasal apa tetiba teringat masa lalu..

Memang masa lalu tu lah yang menjadikan diri aku yang sekarang...

Dulu kerja memang takda kesian tapi dengan pengalaman kerja tulah ak jadi lebih baik...

Tu pasal keja kalau ingat pasal kawan pulak... Memang rindu nak hang out dengan diaorg..

Yelah dulu boleh jugak le nak kua sbb dekat skang ni ssh pulak rasanya...

Padahal masih duduk 1 negeri lagi.. 

Tapi kenangan kita pada masa lalu memang tulah yang membuatkan kita ingat siapa diri kita...

Kita tau apa yang berubah pada diri kita... Kita lebih tahu apa yang kita mahu...

Kita tahu yang yang lebih baik dan tahu mana baik dan mana yang tidak sepatutnya kita follow...

So ingat masa lalu tapi jangan kembali ke masa itu... Fikir masa kini untuk masa hadapan....