Followers!

Friday, April 26, 2013

Gu Family Korean Drama


Title:  Gugauiseo
Also known as: Ancient Medical Book / The Writings of Nine Houses / Book of the House of Gu / Kang Chi, the Beginning
Genre: Fantasy, human, melodrama, historical, romance
Episodes: 24
Broadcast network: MBC
Broadcast period: 2013-Apr-08 to TBA
Air time: Monday & Tuesday 21:55
Original Soundtrack: Gu Family Book OST


Synopsis

A melodrama epic about the great deal of trouble Choi Kang Chi, born as a half-human-half-mythical-creature, who goes through in order to become human and a story of Choi Kang Chi’s journey of struggling in order to live more like a human than anyone else despite not being able to become human.

Choi Kang Chi (Lee Seung Ki) was raised by the Choi family after having been picked up from the river. Choi Kang Chi is the son of Gu Wol Ryung (Choi Jin Hyuk), the guardian spirit of Jiri Mountain, and Yoon Seo Hwa (Lee Yeon Hee), his human mother. Kang Chi is an outspoken character who’s full of curiosity. He realizes that he’s a half-human-half-beast through a certain incident and starts living his second life.

Dam Yeo Wool (Bae Suzy) is a master of martial arts and archery. Yeo Wool is an upright character who really values the Three Bonds and Five Relationships in Confucianism, and becomes an instructor at a martial arts center at a young age.

Cast :-

Lee Seung Ki




Bae Suzy



Trailer :-

When a Man Falls in Love ~ Korean Drama




Title: When a Man Falls in Love

Also Known as: When a Man is in Love / When A Man Loves
Genre: Melodrama. Romance
Episodes: 20 (To Be Confirmed)
Broadcast network: MBC
Broadcast period: 2013-April-03 to 2013-June-06
Air time: Wednesdays & Thursdays 21:55



Synopsis
Han Tae Sang (Song Seung Hun) is a former gangster, but now a successful business man. He has a cold-blooded decisiveness and incredible drive. This helped him to attain his current status, as he started with nothing. He then meets a younger woman named Seo Mi Do (Shin Se Kyung). 

Her personality reminds him of himself when he was that age. Han Tae-Sang begins to feel love for the first time in his life.


Seo Mi Do is full of ambition and she is also bright and lovely. Seo Mi Do isn’t afraid of anything, because she went through so many difficult times when growing up.


A man named Lee Jae Hee (Yun Woo Jin) then confronts Han Tae Sang over Seo Mi Do.



Cast :-

Song Seung Hun




Shin Se Kyung





Preview :-



Sunday, April 21, 2013

Gelombang Gwiyomi....



Gwiyomi merupakan lagu solo K-Pop oleh penyanyi Hari dari Korea Selatan dan dikeluarkan Februari 2013. Ia telah diilhamkan oleh gerakan daripada sebuah ahli kumpulan lelaki Korea Selatan, BtoB bernama Jung Ilhoon. 

Gerakan ini dipanggil 'Pemain Gwiyomi', dimana ianya menjadi meme Internet pada Oktober 2012 diikuti oleh penampilan pertama dalam menunjukkan pelbagai acara Korea Selatan di bawah SBS MTV bernama MTV Diary. 

Gerakan ini juga telah memberi inspirasi kepada kebanyakan warga Asia untuk memuat naik versi mereka tersendiri ke dalam internet.

Berdasarkan The Bangkok Post "Gwiyomi" adalah slanga Korea yang digunakan untuk merujuk kepada seseorang yang comel. The lyrics of the song can be interpreted as "1 + 1 = Cutie, 2 + 2 = Cutie", etc.

"Pemain Gwiyomi" kebanyakannya dicipta oleh gadis-gadis remaja dari Asia Tenggara, dimana genre muzik K-Pop mempunyai peminat yang ramai dan setia terutamanya di Thailand dan juga diFiliphina. 

Pada 26 Mac The Bangkok Post menyifatkan lagu "Gwiyomi" sebagai sensasi terbaru web-virus yang mempunyai kedudukan "Gangnam Style" untuk menjadi kegilaan K-Pop yang terbaru.

Fenomena Gwiyomi mula berarah ke beberapa buah negara lain di rantau ini, termasuk Malaysia, Singapura, Hong Kong dan Taiwan.

Jom layan Gwiyomi Songs nih...



Note : Kalau buka je youtube sekarang mesti ada Gwiyomi... ^_^

Tuesday, April 16, 2013

My Tiramisu...

Semalam jadi juga ak buat Tiramisu Cake. Tapi sayang nya. Di sebabkan ak guna tipon yang kureng canggih jadi gamba yang di ambil agak blur. Tapi ni jela gamba yang ak ad.


Monday, April 15, 2013

Selamat bercuti WARGA MELAKA!


Hari ini cuti untuk hari Melaka Bandaraya Bersejarah. Seronoknya bila cuti yang jatuhnya hari isnin. Straight 3hari dok rumah. Pada yang merancang bercuti tu, memang bagus bercuti pada waktu macam ni sbab tak payah nak apply cuti thun.

Pada adikku yang baru berangkat ke KL pagi ni selamat bekerja ya. Kitaorang cuti so bangun pun lambat sikit. Bangun tengok2 adikku ni dah ilang. Jam 6am kot dia gerak.
Tak pe, ape yang penting dia dah merasa cuti Hari Wilayah. Ni masa ak pulok nak dok rumah mengemas & mungkin nak buat kek.

Kalau dah siap kek ak nanti ak post kan kat BLOG nih. Insyaallah. Esok start keja tapi ari ni mood baik je. Tapi kalau hari ahad memang la rasa tak syok nak adap esk keja.

Maybe thats what they call as ‘Blues Monday’.

Okla kakak nak memulakan aktiviti pagi ni. Cheer up!




Note : Esok keja tapi yang syoknya esok tak da shipment so esk akan rileks sikit pagi tak la kelam-kabut. J



Tuesday, April 9, 2013

Reading is a worth thing. 20#



p/s : Bestnya kalau dapat makan hotbox time lunch ni... Dapat nikmati gamba jela nampaknya.

Terasanya...


Terasanya bila orang yang biasa menanti dirumah tiada..

Memang bosan pula jadinya hari-hariku...

Masa ada buat tak tahu jek..

Memang manusia macam tu kan..

Depan mata macam invisible,

Hilang je baru la tercari-cari...

Huhuhu sedihnyaaaaaaaaaaaaaaa.....

Bila la ak dapat mencerikan kembali hidup ak...

Cepat la pulang.. Ibuku... J

I need you!


A boy was dating a girl who always
hurt his feelings.

One day, she broke up
with him and stormed out of the house.

Three months later, the girl had a change of heart.

She realized that she really loved
the boy, so she went back to him
and said,

“Give me one more chance. I love you and I need you.
I will never hurt you anymore
.
” But the boy just laughed and said,

“Only a fool would take back someone
who hurt them so badly…”

The girl felt hopeless and began to
cry, 

but the boy put his
arms around her, hugged her tightly
and said,
. .
. .
. .
“And I guess I am one of those
fools.” 


Saturday, April 6, 2013

EnSurvey - Emotional Expenditures

FIRST GIVEAWAY BY WANA OWEN



Jom Join Ramai-Ramai...

Step nak join :-

1: Korang like Wanaowen'S.
2: Follow Blog Me and You.
3: Buat entri simple pasal GA ni.Then letakkan link entri kat kotak komen entri GA ni.
4:Tarikh tutup pada 20 April 2013.

Pemenang akan di pilih secara undian.

Tempat Pertama : Sehelai Blaus atau Tshirt. 
Tempat Kedua : Sabun Gluta Collagen
Tempat Ketiga : 5 keping Shiseido Black Mask


p/s : dah lama x join GA... :-)

One Direction - Little Things Lyric




[Zayn] 
Your hand fits in mine 

Like it's made just for me 

But bear this in mind 

It was meant to be 

And I'm joining up the dots 

With the freckles on your cheeks 

And it all makes sense to me 


[Liam] 

I know you've never loved 

The crinkles by your eyes when you smile 

You've never loved 

Your stomach or your thighs 

The dimples in your back at the bottom of your spine 


[Zayn + Liam] 

But I'll love them endlessly 


(Chorus) 

I won't let these little things slip out of my mouth 

But if I do, it's you, 

Oh it's you, 

They add up to 

I'm in love with you, 

And all these little things 


[Louis] 

You can't go to bed, 

Without a cup of tea, 

And maybe that's the reason 

That you talk, in your sleep 

And all those conversations 

Are the secrets that I keep 

Though it makes no sense to me 


[Harry] 

I know you've never loved the sound of your voice on tape 

You never want to know how much you weigh 

You still have to squeeze into your jeans 

But, 


[Harry + Niall] 

You're perfect to me 



I won't let these little things slip out of my mouth 

But if it's true, 

It's you, 

It's you, 

They add up to 

I'm in love with you, 

And all these little things 


[Niall] 

You'll never love yourself 

Half as much as I love you 

You'll never treat yourself right, darlin' 

But I want you to, 

If I let you know, I'm here for you, 

Maybe you'll love yourself, 

Like I love you 

Oh 


[Harry] 

And I've just let these little things 

Slip, out of my mouth, 

'Cause it's you, oh it's you, 

It's you, 

They add up to 

And I'm in love with you, 

And all these little things, 


[All] 

I won't let these little things 

Slip, out of my mouth, 

But if it's true, 

It's you, it's you, 

They add up to, 

I'm in love with you, 

And all your little things


Selamat pagi sabtu..


Pagi sabtu ni ak bangun awal. Hah PERCAYA tak… sebab biasanya memang susah nak bangun pagi ni. Tapi hari ni bangun jam 6. Sebab on duty ak kena g amek adik-adikku…. Baru balik keja yeeee…

Adik ak ni keja baru minggu ni start. Balik pun muka poyo jekkkkkk…. Penat katanye.

Aku cuma akan cakap kerja tak ada yang senang dalam dunia ni. Kalau dah namanya kerja memang la menjelang isnin dah start moody jek…

Yang penting think positive… Kalau kita tak suka kerja… rasa tak happy nak kerja memang la kerja takkan jadi… dan kita akan jadi malas…

So macam mana tak best pun kerja kita cuba untuk mencintai kerja kita. Cuba rasa gembira bila buat kerja & cuba ikhlas masa bkerja.

Baru la kita akan dapat mengubati hati yang sedang lara memandang kerja.


~~Celoteh ak di pagi sabtu~~