Followers!

Monday, January 7, 2013

Segmen Saya Blogger Dari Negeri???

http://www.fizgraphic.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Lai Lai Lai.... Hari ni kita nak cerita pasai Segmen diatas.

Pada yang berminat nak join :- 


Saya blogger dari negeri MELAKA!

Melaka ni negeri yang kaya dengan sejarah.

Tapi disebabkan peredaran zaman Melaka menjadi negeri yang bukan je hebat dengan sejarah tapi juga makanannya.

Hang tuah adalah lambang negeri melaka yang MUSTAHIL korang tak tau. hehe :-)

Sebab hang tuahlah melaka jadi semakin famous.  "takkan melayu hilang di dunia" kata-kata hang tuah. ~Sejarah~

Asam pedas. Kalau datang melaka jangan tak makan mesti makan. Memang sodap menjilat jari.

Ikan bakar Malim pun boleh tahan. Kalau nak datang melaka ni rajin-rajinlah bertanya sebab orang melaka ni peramah. rugi kalau tak tanya.

~sekian kisah negeri saya~

tag :-
nazlyizan


note : jom le merajinkan diri berkenalan sesama blogger.

18 comments:

  1. kuikui.. kite blogger melaka juga.. jemput singgah blog kite yew ^__^

    ReplyDelete
  2. mai singgah sini :)
    dtg dr segmen yg sama .
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  3. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini , done follow awak :D

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    have a nice day :) salam perkenalan .

    ReplyDelete
  5. yong jauh berbasikal dri perok ke tmpt mike
    ate meh le g tempt yong

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di siang hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  7. terbang dari terengganu ke sini! weeee...:)


    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen),

    Jom follow saya jugak.

    ReplyDelete
  9. done follow...
    I love Melaka..;-)

    jom singgah tgk serba sikit yg menarik d negeri jelapang padi...

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. Salam Blogger....salam 2013...singgah dr segmen sama....

    Salam dr Blogger Kelantan!!!

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. salam pekenalan.... datang follow dari segmen yang sama.... mai la follow saya... ramai kan blogger melaka... hehe...

    http://eqataurusgurl91.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-melaka.html

    ReplyDelete
  13. salam pekenalan.... datang follow dari segmen yang sama.... mai la follow saya... ramai kan blogger melaka... hehe...

    http://eqataurusgurl91.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-melaka.html

    ReplyDelete
  14. blogger melaka dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Dari Negeri Sembilan singgah Melaka , Harap Melaka sudi singgah Negeri Sembilan .

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  16. hai assalamualaikum
    yeen dari segmen yang sama
    jom terjah ke nogori plk ~ hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete