Followers!

Saturday, January 5, 2013

Say whaT??


Welcome... Welcome... Welcome to all student.

'BTS' mengingatkan zaman persekolahan ak dulu.  Awal permulaan sekolah kalau tingkatan 2-6 memang dah tau selok belok sekolah dah tak de feel sangat nak g sekolah.

Cam orang ak ada perasaan je g sekolah sebab kawan sekelas pun muka yang sama je.

TETAPI bagaimana pula dengan tingkatan 1. Aku masih ada 3 orang adik yang bersekolah. Ting. 1, 2 & 6 atas.

Pengalaman zaman ak dengan zaman dia ni memang lain gile. Aku ak dulu berdebar-debar. Pastu dalam kepala ni dah mula search engine ak mencari KAWAN.  Risau gak mana la tau orang tak nak kwn ngan ak. hehehe

Tapi adik ak ni relaks je.  Cam dah lama pula kat sekolah tu.

Tak pe yang penting dia selesa belajar kat situ.

Ada sesiapa yang ad pengalaman pelik tak masa msk tingkatan 1.  Mesti ada.  Kalau ada kelapangan meh la kongsikan.


Note :-

Pada adik2ku ucapanku cuma 1...

BACK TO SCHOOL MEANS, EVERYDAY BACK WITH HOMEWORK!

No comments:

Post a Comment