Followers!

Tuesday, January 22, 2013

Bukan mudah nak kumpul follower..... ^_^


Dan



Tajuk entry kita hari ini 'sila lihat diatas'... hehehehe

Korang suka tak bila follower korang ramai..

mesti senyum sokmo kan... sampai telinga la senyum lagi2 bila tgk follower yang 1000++...

macam mana la leh ramai orang follow yg 1000++...

dari pendapat ak la nak menambah follower ni



ENtry kena selalu updated. dan biasa nya orang lagi ramai follow kalau entry tu memanfaat kan dan juga menarik orang nak baca.  Kalau yang biasa2 macam ak bukan susah je... payah bebenau orang nak BW... :-)





Kita ni kena rajin join segmen.  Sebab segmen ni memperkenalkan kita dengan dunia blogger.  Lebih banyak segmen kita join lebih pengalaman kita dalam blogging ni.  Jangan pulak nampak je segmen tak de hadiah dah tak nak join.  Menambah kenalan!



kenalah rajin BW. sebab bila kita BW kita akan meninggalkan jejak secara langsung atau tidak langsung... mcam kita cbox... untuk itulh cbox diwujudkan utk mninggalkan jejak2 BW kita.  Jangan malas mcm ni...



Kesimpulannya kalau anda malas maka memang sukar kumpul follower...

mcm sy..(bz ngan keja) akhirnya.. I GOT TIS!





~Sekian~


Note : Nak kena sambung keja. Sat ag bos msk. ^_^

1 comment:

  1. wahhh ... bgs2 utk kesedaran diri. huhhhh skrg ssh BW ... bizi

    ReplyDelete