Followers!

Monday, June 18, 2012

Tukar-tukar

Selamat pagi semua.... Isnin permulaan hari bekerja, macam mana mood korang. Aku hari ini  rasa cam ok je.  Perasan tak header ak asik dok tukar-tukar... saja je nak try2... pas pandang header tu tetiba terbit idea baru so ak alihkan dulu header tu.. Rasanya nak guna kat tempat lain.


Balik karang baru la letak balik header lama. Hari ini datang keja bawa i/c, bank kad & lesen je. Wallet tak bw pun. So header lama ak letak dalam pendrive, pendrive dalam wallet. Tak dapat la mskkan header lama pagi ni.


Tu la padan muka aku suka benar tukau2 header penyudahnya rasa header lama gak cun kalo letak.. So skang ni ak dah alihkan header lama ak. Hehehe kosong atas 2. Cuma ada nama blog je.. Jangan plak rasa pelik atau janggal nak datang jenguk. Atau jangan plak pk anda salah masuk blog.. Ini lah rupa blogku untuk hari ini. Malam ni baru la kembali seperti normal.


p/s : thanks ya sesiapa yang rajin membaca walauapapun yang ak repekan. :-)

No comments:

Post a Comment