Followers!

Thursday, May 30, 2013

Sheshido Black Mask...


Sape tau pasal Sheshido Black Mask....

Nak tau lanjut boleh click sini... Malas pulak ak nak taip.. hehehe


................................................................................................................................

Taipan ak hari ni mengenai produk ni sebab ak dah guna... Kira testimoni la ni...

Produk ni ak beli dari Yana Aina...

Ermmm first of all.... ak memang suka guna mask jenis ni...

Memang selesa lepas pakai dapat ag kalau keja environment macam ak...

Sesuai sangat... :-)

Sebelum ni ak pernah try brand lain dan apa beza brand yg ak penah guna ngan brand yang ini...

Memang sure la ada beza kan... Pada ak brand Sheshido ni lebih baik dari brand yang ak penah guna...

lebih kuat dan lebih selesa....

Memang rasa berbaloi la... tak rasa rugi pun pakai mask ni...

Sesekali kena lah memanjakan muka ni... Tapi ak pakai dalam 2-3 minggu sekali...

Jangan pandang packnya yang kecik sebab blh guna dalam 2-3orang...

Tapi ak puas hati ngan produk ni... So kalau korang rasa berminat dan nak cuba...

Boleh la usha2 kat blog ni....




p/s : statement ini adalah berdasarkan kulit muka ak. so kalau korang rasa tak serasi jgn pelik sebab struktur muka masing2 amatlah berbeza.  dan mungkin bergantung pada environment korang.. ~~sekian

1 comment:

  1. cuba tunjuk muka time kamu pkai benda nie ... ermm nk tgk cute ke lg cute ^^

    ReplyDelete