Followers!

Monday, May 27, 2013

Kenapa kalau 'BaDmOOd'.....

"Ini sekadar luahan perasaan ak di pagi isnin..."

Kenapa kalau korang badmood mesti nak tunjuk muka kat orang... Tak kesah la juga kalau buat muka... Yang paling ak sakit ati bila ak bercakap ko buat tak tahu je... Aik rasa macam tak wujud je diri ni... Ke ko ad masalah pendengaran....

Kalau ada masalah dengan orang lain dalam opis... Please... Just say direct to their face... For what you show a face like that... Like they care.. They didn't even feel anything... But I'm the only person that care because you are sitting next to me....

Semua orang pun ada masalah kan.. Kalau masalah tu boleh diselesaikan kenapa la nak di besar-besarkan... Cuma perselisihan pendapat je kan... Semua tu biasa berlaku disekeliling kita... Kalau kita tahu hormati pendapat dan keputusan orang MAKA orang pun akan hormati keputusan dan pendapat kita...

Tak pun kalau tak da mood sangat tampal kat meja tu besau2... macam ni...


Kan senang... satu opis tahu.. tak da la orang dok tegur ko...

Ak asa sampai sini jela kisah ak hari ni...

Pada yang badmood pagi ni... relax la bukan kamu seorang je badmood... ak pon ad mood jugak... pape pon bila nampak org senyum.. masalah belakang cerita.. :-)

2 comments:

  1. hmm....rietta pown pernah berdepan dengan org mcm tu...apa rietta buat? rietta buat xtahu jerr...dia nak ckp rietta layankan...dia sneyap pown, rietta senyap juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rietta blh tapi ak xblh la... at least kena ckp kt ak mcm ni.. " sory ak xda mood ari ni"... xssh kan.. ak fhm kot... T_T

      Delete