Followers!

Wednesday, June 18, 2014

Trip to Terengganu ~~ Part 3 -Pasar Payang-

Pasar Payang agak terkenal diterengganu kerana menjual barangan seperti batik.

Dan disekelilingnya pula ada menjual barang makanan yang sedia dimakan...

Masa sampai situ memang agak terperanjat la sebab first time datang...

Pasar payang ni tak macam pasar yang aku bayangkan..

Ak bayangkan mungkin ada menjual barang basah & sayur tapi lain pulak.

Masa sampai naik ketingkat atas tapi tak habis pusing la.. Penat...

Tapi satu yang aku perasan memang susah nak minta kurang walaupun nak beli banyak...

Memang lain sangat dengan tempat aku...

Pastu harga dia kalau nak dibandingkan dekat sini, sini lagi murah kot...

Cam ne pun keropok losong dia memang sodaaappp...

Apa yang kitaorang beli di pasar payang cumalah key chain....

Tu je sebab adik aku nak bagi kat kawan2...

Yang lain semua tangan kosong...

Tapi pada sesiapa yang tak pernah pergi memang boleh la tengok mcam mana rupa pasar payang tu...

Lepas pasar payang balik ke homestay sebab dah jam 6 dan malam sambung ke Masjid Kristal.



p/s : Masjid Kristal tak banyak kisah sebab.......

1 comment:

  1. lah... susah nk mntak kurang erk. ke... ko tak regi goyak ganu.. hehh

    ReplyDelete