Followers!

Monday, June 16, 2014

Trip to Terengganu ~~ Part 1 -Intro-


Assalammualaikum... Jumaat lepas aku mengikut rombongan menghantar pengantin ke Terengganu...

Dah alang-alang pergi sana dapat la juga pusing Terengganu.

Perjalanan mengambil masa 8 Jam.





Tempat yang dituju adalah Seberang Takir...

Memang terasa la jauhnya...

Naik bas badan sakit-sakit rasanya masa pergi...

Tapi driver bas tu memang bertimbang rasa sangat sebab ramai orang tua-tua ikut kan...

Banyak kali juga lah berhenti..

So aku akan sambung story what happen in seberang takir dan apa yang menariknya di sana...


p/s: nak sambung buat kerja dulu. :-)














No comments:

Post a Comment