Followers!

Tuesday, June 17, 2014

Trip to Terengganu ~~ Part 2 -Arrived-

Sampai Seberang Takir, Terengganu dalam jam 8.30pagi....

Masa tu dah tak da rasa mengantuk sebab tidur dalam bas lama agaknya..

Cuma badan sakit-sakit sebab jalan yang bas tu ikut banyak lubang...

Sampai sana pihak pengantin lelaki dah sediakan 2 homestay...

Homestay yang aku duduk semua family ak... Selesa sikit...

Sarapan pagi nasi dagang dari pihak lelaki...

Memang sedap habis... Lauk nasi dagang dia memang sedap...

Tapi panasnya kawasan situ yang tak boleh tahan..

Selepas sembahyang jumaat rombongan kami pergi jalan-jalan...

Destinasi pertama.. Pasar Payang... Aku tak tau la apa yang best kat sana since tak pernah pergi kan...


Nampak tak circle hijau tu... Pergi ke pasar payang naik Penambang...

Memang first time la dalam hidup aku naik penambang ni...

Tapi moments yang paling seronok...

Naik penambang cuma mengambil masa 10minit untuk sampai ke pasar payang...









p/s: next akan updated apa cerita kat pasar payang... :-)

1 comment:

  1. best nya.. ak pon tak pernah smpai sana lg.

    ReplyDelete