Followers!

Wednesday, February 12, 2014

Amsyar & Repeat! ~ 1


Hari ni nak buka kisah Amsyar & Repeat!

First of all, kamu-kamu pastinya tak kenal siapa itu Amsyar...

Amsyar adalah adik aku yang no 8... Kini berumur 20...

Kisahnya Si Amsyar ni masuk form 6 (STPM)...

Sekarang katanya STPM pun dah pakai CGPA...

Dan kerana CGPA nilah Amsyar mengenali dunia 'REPEAT'...

Repeat paper... Hmmm apa lagi kaw kaw la kena dengan abang-abang dan juga kakak-kakak....

Yang tak pernah buat repeat paper...

Bukan nak kata berlagak tapi kadang-kadang rasa mungkin disebabkan kedudukan yang dah jauh... No 8 kot...

Dia macam tak ambil berat pasal belajar... Tapi tengok study sampai tak tidur...

Dimanakah silapnya... Itu Amsyar la kena cari sendiri... Mungkin cara belajar...

Since dia amek repeat dah siap ada meja repeat dia... Tak pe tengokkan je apa jadi...

Hmmm harap-harap ok la result ko STP nanti... Kalo tak g la masuk politeknik ke.. At least keluar dah ada jugak dip kat tangan...

GooD LuCk!

2 comments:

  1. G@@d luck Amsyar!!!coming to be kisah kereta plak pasni kompom...

    ReplyDelete
  2. org atas nie mcm kenal jerk ... hurm !! yg pasti mesti dak ekal yg kaw2 bantai ckp ngn amsyar kn .. kn ...

    ReplyDelete