Followers!

Monday, November 11, 2013

Arghhh sakit kepala~~~

dah lama aku tak mengalami sakit macam ni... sakit kepala yang keterlaluan sampai masuk keja kul 11pagi...

tapi ada time slip dari doktor... yang doktor pun satu macam nak tak nak je check ak...

ak keja pun ari ni cam tak centre je pening2... rasa cam nak pitam...

tapi semangat tetap diteruskan... keja tetap kena buat... kalau tak memang tak siaplah keja tu...

tapi bagus juga masuk lambat dari mc sebab esok ak ad shipment... harap2 tak pape yang pelik berlaku esok..

malam ni nak kena tido awal pasai esok kena bangun awal nak kena g keja awal nak kena siapkan document yang tak siap lagi...

sok shipment jam 8pg..

so pada semua pegi lah tido awal dan bangun awal... semoga semakin bersemangat bila bangun untuk g keja sok... :-)

No comments:

Post a Comment