Followers!

Tuesday, October 22, 2013

Sistem Bank Rakyat Down!


Perkhidmatan ATM/CDM Bank Rakyat terganggu....

Mesti pening kepala orang2 yang menyimpan duit dalam bank rakyat...

Memang pening dapat ag kalo semua kat situ mana la nk korek duit kan...

Saat2 macam ni eloknya bank rakyat sekurang2 nya bagi estimate date bila sistem akan kembali ok...

Tak perlu la comfirmkan just estimate je bila blh settle.. Ak baca banyak komen dari pelanggan BR berkenaan dengan perkara ini...

Sabarlah wahai pelanggan semua ini bukanlah kehendak kita... Ak pun salah sorang jugak...

Tak pe lah yang penting BR kenalah buat yang terbaik supaya sistem akan pulih secepat mungkin & tidak akn mgalami masalah lg... :-)

No comments:

Post a Comment