Followers!

Monday, October 7, 2013

Mood ↥↧

Hari ni mood memang tunggang terbalik sangat...

Awal pagi bangun dah ad feel tak pegi kerja..

Bila disuarakan pada ibu ku... Ayat yang kuterima 'Berhenti je keja.' Semudah 123 ibu ak mengeluarkan ak tu... Huhuhu

Sampai tempat keja memang xda mood giler...

Tapi keja tetap kena buat la.. Siap la jugak report2 yang tak sepatutnya tertangguh...

Ermmm... Tapi bulan lepas ada HOD baru masuk tapi dia incharge dept lain la...

Cuma bos ak ad minta tolong buatkan dia satu benda... Dan just for once...

Tapi dia kejap2 datang minta tukar tu la tuka ni la...

Ak ni pun ad gak report nak kena siapkan takkan lah dia tak tau ...

Kebetulan ak tak suka dengan sikap dia...

Sombong semacam je... Tu apa yang ak rasa la.. Bila nampak orang yang berpangkat mcm bos ak baru kenal erti senyum...

Kalau ak nak panggil pun... Macam xda nama la ak ni dibuatnya...

So tempias pagi tadi kena kat dia...

Ak kena buat penyata bulanan sblm 10 nak kena submit... hmmm ari ni 7 kan.. biasanya 4/5 ak dah siap..

Pagi yang indah dia datang nak tukar format... Dan ak tanpa memandang muka dia cuma ckp 'Awak ad hard copy kan, just tulis je nak tukar ap nanti bg saya.'

Tu je yang ak cakap... Masa memang bengang dapat lagi bila fikir dia tu cuma senyum dengan ak bila ad lain2 HOD sebelah dia...

Tak kisahlah walaupun dia cakap ak kurang ajar... Sebab tu memang perangai ak... Ak bukan benci semua orang cuma ak akn benci kalau orang yg suka membezakna taraf..

Tapi ak rasa memang ak kerek gila masa tu. Ni lagi satu dept nak kena ambush ngan ak...

Acc dept... kenapalah suka susahkan orang untuk memudahkan kerja kamu... Dah la mulut tak da insurans... Jangan salahkan ak bila mulut ak pulak insuran terbatal... Memang kena tahan la kamu ye... Dengan mood yang up down ni yang salah sikit je mudah terguris hati ni...



p/s: Hmm hari ni sesi luahan perasaan btol ak... Klau ad yg rasa ak keterlaluan dengan HOD korang leh la komen tapi jgn lupa letakkan diri korang pada situasi ak... hehehe :-) peace...

No comments:

Post a Comment