Followers!

Friday, October 11, 2013

Jumaat yang cuti tapi...~~


Kepada semua yang berkerja di Melaka... Selamat bercuti...

Sempena TYT melaka so semua cuti...

Tapi ak keja sebab kilang ak letak cuti TYT ni ari isnin...

Memandangkan raya haji hari selasa so seronoknya masuk ari rabu..

:-D... Memang happy je ni tak sabar2 nak cuti.. Ingat nak amek cuti rabu skali...

Tapi supervisor plak dh amek... Melepas tak submit cuti awal2... Rugi2...

Tak pe lah cik bg peluang kat dia untuk cuti lama sikit...

En Supervisor pun nk kena balik perak ngan wife dia... So xpelah perak kan bukan dekat...

Ok la gamba kat atas tu untuk semua yang feel bercuti...

No comments:

Post a Comment