Followers!

Sunday, June 9, 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia


Aku rasa drama ni dah mendapat tempat dalam ramai hati rakyat m'sia.

Salah seorangnya ak. Kalau nak tau ak ni susah nak layan drama melayu. Tapi kalau novel melayu memang Fav. ak...

Drama ni adaptasi dari novel SSID. Kalau baca novel memang susunan cerita agak sama dengan drama.

Ak takkan ulas sipnosis memandang drama ni famous mana2 web pun memang ada sipnosisnya.


Punca ak tertarik dan hati aku terus terikat dengan cerita ni... Pelakon dalam drama ni memang pandai memainkan watak masing2. Lagi2 watak syaf.. Memang ak suka sangat tengok... Cute!

Cerita ni memang ak tak tinggal even ak dah abis baca novel dia ak suka tgk dramanya...

Tak sabar rasanya nak menanti episode yang seminggu sekali. Tapi ak tak layan drama ni kat TV biasanya ak layan kat website jek...

Kalau korang jenis macam ak yang tak da masa nak duk depan tv dan lebih banyak masa depan lappy jom layan web nih....


p/s : Kalo korang ada pape drama yang leh recommend jom kongsi kat kotak komen.. Tak kisah la drama malay ke, korea ke... ak layan je... :-)

No comments:

Post a Comment