Followers!

Saturday, June 15, 2013

Kisah Sabtu Aku ~~

Assalammualaikum semua... Ni kisah yang jarang didengar dari blog ak sbb biasanya ak updated kisah dalam melaka je...

Semalam ak ke KL... Niat nak g ronda2 dan mmandangkan adik ak rajin melayan ak jd kini ak di KL.

Bermula kisah sabtu ak dengan menaiki bas dari melaka ke tbs. Hmmm sampai tbs adik kena tunggu adik ak... Sempat la jugak ak bposing bagai kan... Asal boleh jek psing dpn tbs.. Heehe

Lepas dia sampai ak letak brg dlm keta so kitaorg gerak ke klcc naik lrt... First place klcc....

Sampai klcc perut dh lapar sgt sbb tak amik bfast. Jam pun dh dkat kul 11... Layan jela tros angkat lunch... Makn kat sushi king.. First time msk sushi king bedal jela menu ape pon yg adk ak angkat...

Tapi memang kenyang la... Dpt pulak layan green tea... Ak mmg suka green tea... Hmmm sodaapppp lunch ak...

Lepas g sushi king pusing2 ag klcc... Pastu sblm kua klcc g sat SF coffee.... And lucky for buy 1 free 1... Untungnya bdn.. Hehehe

Abis kisah klcc ak... Lepas g klcc ak g jln2 kat jln tar dan jln masjid india... Baru 3 tpt...

Next go to mid valley.... Imagine naik ktm pastu putra kalo xsilap ak la... Mak aii kalo lrt ad ksian la naik eskalator... Ini ktm nak putus kaki ak... Xpe bkn slalu exercise... Think +ve...

Lepas mid valley pegi pulak times square... Memang handal ak ari ni... Hmmmm

Dan tempat trakhir lepas times square adalah mines... Tapi mines ok lg la sbb naik keta dan dkat ngan umah adik ak... Xla ak dok asik trun naik tangga...

Smua tpt yg ak pegi ni nk usha hp n ronda2... Tapi dsbbkn mata ni kranjang sgt ak xbeli pon hp sdahnya.... Xtau nak amek yg mana...

P/s : kalo korang nak tau first time ak pegi tpt ni smua. Dan dlm 1 ari ak abis jln. Sib baik xjakun sgt kan...

No comments:

Post a Comment