Followers!

Saturday, June 15, 2013

Buat aku tersenyum.... 1#

13.06.2013

Masa ak nak balik keja sebenarnya ak moody sikit... sebab... hmmmmmm

Sebab yang tak bagus ak dah lupakan tapi skang ak nak story masa ak on the way balik keja dan masa ngah mood sangat2...

Selepas ak keluar simpang dari tempat keja kereta depan ak adalah kancil....

Dan kancil tu la punca ak tersenyum sampai rumah.... hehehe

Sebab dalam kancil tu ada dua orang budak comel...

Memula ak pandang ngan tak perasaan sebab moody...

Dah lama-lama tengok keletah diaorang ak mula tersenyum...

Dan budak-budak tu walaupun kitaorang duduk berlainan kereta boleh main cak cak ngan ak...

Memang ak rasa colourful kejap la dunia ak nih...

Masa tu ak fikir patut la orang kat tempat keja ak mana dah kawin dia rasa seronok bila nak blik dan nak pegi keja...

Sebab diaorang happy bila dapat tengok muka budak kecik...

Dan ak pun fkir kan syok kalau kat rumah ak ada sorang budak....

Arghhh mcm2 masa tu fikir yang indah je psl kanak2... Yela dah la comey...

Disebabkan budak2... disebabkan main cak cak... sampai skang ak masih senyum bila taip post nih....

Pada semua yang ada anak semoga hidup orang bertambah-tambah tambah bahagia... Sesiapa yang single mingle macam ak nih jom la g kaco anak orang... hehhe :-D

No comments:

Post a Comment