Followers!

Wednesday, June 12, 2013

Candy Crush ~ Games...


Candy Crush Saga... Ak rasa game ni ak tak yanh story pun memang korang tau...

Apa ak nak story arini pasal orang yang main game ni...

Sebenarnya agak mengejutkan ek... sebelum ni ak tgk game2 FB ramai juga yang main tapi ramai yang muda2...

Dan kebanyakan yang main semua yang biasa2 punye orang...

Dan agak mengejutkan ak bila ak tau rupanya game ni menjadi kegilaan orang yang even dah umur 50... WoW...

And guest what... bos ak pun main game ni... tak agak2 plak.. level diaorang kalo dengar tak kesian...

Level sumer nak ratus2 jek...

Tapi diaorang ni tak main kat komputer la tapi lebih pada ipad dan juga smartphone...

Ak ni pun main game tu jarang... pada ak game tu ok2 je... banyak kot game yang jenis cam tu dlm FB.. contohnya BB...

Tapi kenapa itu yang menjadi perhatian semua peringkat umur.... hmmmm...

PELIK...

p/s : tu je yang ada dalam otak ak pagi2 nih.. so tu jela yang ak bebelkn pagi ni at blog ak nih... to all readers kalo rasa mgarut layan jela... hehehe :-)


3 comments:

  1. hehe..m3h & hubby duk giler men game ni kt fb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula... ak pon jeles gak negok org main level bertingkat2.. hehehe

      Delete