Followers!

Sunday, August 4, 2013

Running Man ~ Korean Variety Show


Gelombang Running Man yang kini mula menyelubungi negara-negara Asia memang dahsat....

Kalau orang yang tak pernah tonton Running Man mesti pelik kenapa la pengemar Running Man xpenah miss episode dan bila tonton mesti gelak dan tak nampak apa yg kelakar dalam variety show tu.. <inilah yg ada dalam otak aku bila ak tengok adik ak tonton RM dan gelak2 sbelum ak pun layan RM ni..>

Pada suatu malam semasa adik ak tengah layan RM ak pun tumpang sekaki... Dan jelasnya lama2 ak tonton ak pun dah jadi macam adik ak... Gelak2...




Hmmm mungkin yang menyebabkan RM ni best sebab actor & actress yg terlibat.  Cara pertuturan mereka diantara satu sama lain. Dan sikap mereka yang secara tidak langsung buat kita tersenyum.

Bukan semua orang minat korea stuff so I won't force people to watch it.. But just try it.. kita tak tahu kalau tak cuba tengok.. MACAM AK... :-)




















No comments:

Post a Comment