Followers!

Sunday, August 11, 2013

Makanan Dipetang Hari.........~~~~~~~~~

Kerajinan membawa ak ke dapur untuk memasak telur gulung...

Makanan korea yang agak dikenali.. Kalau dok google cam ni la rupanya....


ak punya tak cantik mcam ni sebab tu amek dr google jerk..

First time buat telur gulung ni sebab nak rasa tengok orang makan sedap je...

Jadi ak pun cari dalam Mr Google...

Buat dia memang senang dan bahan pun depend la pada kita nak letak apa dalam telur tu....

Taste telur gulung ni... Hmmm sedap tapi tak berapa kena dengan selera ak... Walaupun ak peminat korea tapi tak semua makanannya ak masuk dgn taste ak...

Tapi korang semua boleh try sebab lain orang lain taste..


p/s : sekarang menunggu proses buat kimchi pulok... sume pun nak try.. citarasa korea...

No comments:

Post a Comment