Followers!

Saturday, April 6, 2013

Selamat pagi sabtu..


Pagi sabtu ni ak bangun awal. Hah PERCAYA tak… sebab biasanya memang susah nak bangun pagi ni. Tapi hari ni bangun jam 6. Sebab on duty ak kena g amek adik-adikku…. Baru balik keja yeeee…

Adik ak ni keja baru minggu ni start. Balik pun muka poyo jekkkkkk…. Penat katanye.

Aku cuma akan cakap kerja tak ada yang senang dalam dunia ni. Kalau dah namanya kerja memang la menjelang isnin dah start moody jek…

Yang penting think positive… Kalau kita tak suka kerja… rasa tak happy nak kerja memang la kerja takkan jadi… dan kita akan jadi malas…

So macam mana tak best pun kerja kita cuba untuk mencintai kerja kita. Cuba rasa gembira bila buat kerja & cuba ikhlas masa bkerja.

Baru la kita akan dapat mengubati hati yang sedang lara memandang kerja.


~~Celoteh ak di pagi sabtu~~ 

1 comment: