Followers!

Monday, April 15, 2013

Selamat bercuti WARGA MELAKA!


Hari ini cuti untuk hari Melaka Bandaraya Bersejarah. Seronoknya bila cuti yang jatuhnya hari isnin. Straight 3hari dok rumah. Pada yang merancang bercuti tu, memang bagus bercuti pada waktu macam ni sbab tak payah nak apply cuti thun.

Pada adikku yang baru berangkat ke KL pagi ni selamat bekerja ya. Kitaorang cuti so bangun pun lambat sikit. Bangun tengok2 adikku ni dah ilang. Jam 6am kot dia gerak.
Tak pe, ape yang penting dia dah merasa cuti Hari Wilayah. Ni masa ak pulok nak dok rumah mengemas & mungkin nak buat kek.

Kalau dah siap kek ak nanti ak post kan kat BLOG nih. Insyaallah. Esok start keja tapi ari ni mood baik je. Tapi kalau hari ahad memang la rasa tak syok nak adap esk keja.

Maybe thats what they call as ‘Blues Monday’.

Okla kakak nak memulakan aktiviti pagi ni. Cheer up!




Note : Esok keja tapi yang syoknya esok tak da shipment so esk akan rileks sikit pagi tak la kelam-kabut. J



2 comments:

  1. selamat bercuti..seronok cuti 3 hari ni..baru perasan kita sama2 dr melaka lah kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg syok.. sampai naik ari ni pon dh malas... hehehe... salam kenalan dr sy..

      Delete