Followers!

Thursday, October 23, 2014

Novel 2nd... Berbaloi beli!


Novel 2nd seperti gambar contoh diatas.  Semalam kan cuti so duduk rumah apa lagi layan la FB sat...

Ibu aku ni pantang sikit bab2 novel... Aku kalau dulu gian gak tapi sekarang sejak layan movie/drama korean ni dah kurang sangat baca novel..

Nak kena tunggu mood dulu..

Nak dijadikan cerita semalam ada la akak yang baru first time ku kenali nak jual novel...

Price pada aku memang ok sangat.  Sebab ni first time deal utk novel 2nd..

So dpt plak offer 1 = RM10... Huiii murah tu kottt....

Aku pun bantai 4 dapat la harga RM33 aku tu plak offer ag kalo amik ag satu dia kira RM40..

Hrmmm okla amik la lagi satu... Then another offer come up... Buy another 2 novel total will be RM50..

Then I buy... After that aku cakap ngan akak tu jangan la offer ag nanti semua aku borong...

Hihihi... So novel ni COD je memandangkan akak tu tinggah cheng..

So petang tu senyum panjang je ibu aku nengok novel bertingkat..

So pasni kalau ada ag yang offer mungkin ak akan beli ag... Leh buat collection... :-)

2 comments:

  1. beli kalau baca ok lh berbaloi...tp klu mcm aku beli buat tukun membazir jerk...hehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko mmg... Buat kek pun nak kena tengok mood... hikhikhik

      Delete