Followers!

Friday, October 17, 2014

Kereta buat hal pulak!!

Assalammualaikum & selamat pagi.

Hari ni aku nak mencerita tentang kereta semput aku...

Kereta ni ak dah guna dalam 3 tahun dan aku beli second hand.

And semalam masa nak balik kerja ada satu lampu menyala..

Aik pelik aku tak pernah tengok lampu ni menyala..

Memang pelik sangat.. Dan aku pun terus bawa ke bengkel kereta.

Bengkel kereta yang aku bawak ni xreti pulak repair.

So kena lah bawa ke foreman.. Sib baik la ada jumpa sepupu.

So wat masa ni sepupu handle kereta tu...

Tunggu jela status terbaru..

p/s: belom gaji lagi kereta dah buat hal.

No comments:

Post a Comment