Followers!

Friday, August 29, 2014

Sudah nampak 31!

Hi.  Assalammualaikum.

Dah lama tak menulis dalam blog dan dah lama juga tak melawat blog...

Hidup sudah semakin bz untuk menguruskan hal-hal kecil sampai lah hal besar...

Jadi tak sempat nak jenguk apa cite nuffnang & all..

Tapi rindu bila tgk post2 lama...

Bestnya sempat meluahkan semua sampai tak tahu nak luahkan ap...

Sekarang banyak nak ditulis tapi sampai tak menyempat nak menulis..

Kisah terengganu ak pun tergantung macam tu je...

T_T... Semakin tua semakin cpat penat...

Tapi dapat menulis hari ni kira agak berpuas hati sbb sempat tulis seblum jumpa 31 ogos...

Cuti agak lama kali ni tapi semua hari cuti tu dah ada aktivitinya...

Jadi endingnya masih tiada masa nak online @ buka blog..

Facebook xpayah cakap la, sib baik ad tipon...

Dapat jugak lah baca update status dr kawan2.. Kalo tak mmg sayonara...

Tapi harap aku akan tetap ad masa untuk melawat blog sdiri... :-)

No comments:

Post a Comment