Followers!

Wednesday, November 28, 2012

Susah kalau orang yg rasa dirinya PANDAI!

kITA hIDUP nI kENA lA rAJIN bERKOMUNIKASi... pAYAH lER kALO oRANG iNGAT kEPANDAiAN dIA mELBIHi oRANG lAIN.  sEMUA dIA yANG bETOL... sAMPAI aKU yANG tAK bERSALAH pON hARUS nAMPAK bSALAh.... sAKIT kEPALA lER...

lAIN kALI kALAU nAK oRANG wAT pAPER bAGITAU fULL dETAIL... mACAM mANA fORMULa yANG kO WaT bAGI mEMUDAHKAN oRANG yANG aKAN kEY iN dALAM wORKSHEET tUH... nI bILA tAK eXPLAIN nAK sALAHKAN aKU gAK kE.... tAK bISA kAN... kALAU dISALAHKAN aKU mMG lA aKU aKAN dIAM sEBAB mALAS nAK dENGAR oRANG bEBEL pANJANG2...

aKHIRNYA mEMANG aKU tAK dIMARAHI mUNGKIN kERANA sEDAR bAHAWA bUKAN sALAH aKU dALAM hAL nI. ~~

mORAL oF sTORY : kALO jUMPE oRANG mCAM nI yANG bOLEH mYEBABKAN mISS cOMMUNICATION aDALAH lEBIH bAIK kALO kITA tANYA dETAIL...

1 comment: