Followers!

Monday, April 24, 2017

Ramadhan getting near..

Assalammualaikum pada semua yang masih membaca blog saya ni.

Agak lama dah tak menulis dalam ni disebabkan kehidupan seharian yang semakin sibuk.

If I can I want to always write here, treat it as my diary.

Tapi apakan daya ni jelah masa yang sempat diselit untuk luangkan masa.

Kalau nak ikutkan banyak sangat saya nak updated kan..

Latest korean drama... nak tengok pun xda masa ni kan pulak nak updated recommended kat sini.

And I have got so many song lyric inside my head.

I wish I can just scan it from my head to my blog.. :-)hihi

Ok my getting far from my subject.

I really miss ramadhan even though i can't have full fasting.

However I hope that one day I will get full fasting. Go my stomach I know you can fight the with the pain.

I will try to bear it!

Last word, SELAMAT BERPUASA dan semoga dipermudahkan urusan kita dalam kehidupan seharian.

As for ramadhan, I hope every person in this world will have an easy, smoothly way of fasting.

No comments:

Post a Comment